Events

zQence events is uw partner als het gaat om het organiseren van een evenement, feest, concert, cd-release of bedrijfsfeest. Met onze persoonlijke aanpak denken wij graag met u mee! Wij plannen naar uw wens en budget, waarbij alles op maat voor u wordt afgestemd.

Het organiseren van een succesvol evenement begint bij de juiste keuze van locatie, decoratie, catering, geluidsapparatuur, entertainment, artiesten, dj’s of dans act. Daarnaast kunnen wij u helpen met de promotie, kaartverkoop via ticketservices en evenementenbeveiliging. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze website. Een greep uit de meest recente evenementen georganiseerd door zQence events: Release party Renee van Ginkel, Urban Vocal Camp, Open Coffee Maassluis, ZZP-ers in beeld en de Autumn Jazz Eve.

Daarnaast worden wij regelmatig gevraagd om voor bedrijven een familiedag of bedrijfsfeest te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sinterklaas ochtend voor de kinderen van uw medewerkers, een presentatiemiddag op een bijzondere lokatie of een jubileumfeest.